Випічка до чаю. Важко втриматися, щоб не переїсти: шматочки розлітаються «як насіння»

Unknown date
filizhankakavu
Випічка до чаю. Важко втриматися, щоб не переїсти: шматочки розлітаються «як насіння»

Для приготування такої випічки використовуються цілком доступні і не дуже дорогі продукти.

Впевнена ваші близькі точно оцінять таку смакоту.

Інгредієнти: ( 24 шт )

  • вершкове масло — 180 гр
  • цукор — 100 гр
  • щіпка солі
  • ванілін за смаком
  • яйця — 2 шт
  • молока ( 2 ст.л. )
  • + / – 480 г борошна
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • густе варення або джем

Приготування:

Отже, відправляємо в глибоку миску розм’якшене вершкове масло, цукор, ванілін, щіпку солі і збиваємо все міксером 3 хвилини.

Маса стане більш повітряною і світлою.

Вершкове масло краще брати жирністю 82, 5%, але і підходить маргарин.

Всі продукти повинні бути кімнатної температури.

потім додаємо молоко всього 2 ст.л і яйця. Збиваємо дві хвилини до однорідності.

Поступово просіюємо борошно і розпушувач. Борошна може піти більше або трохи менше.

Перемішуємо лопаткою.

Тісто не повинно липнути до рук. Додавайте борошно, поки не досягнете потрібної консистенції.

Прикриваємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.

Потім поверхню присипаємо борошном. Розкочуємо тісто товщиною приблизно 3 мм.

розділимо густе варення або джем рівним шаром. У мене яблучне варення.

Якщо начинка рідкувата, то можна додати трохи крохмалю.

Звертаємо в щільний рулет і нарізаємо на шматочки товщиною 2-2,5 сантиметра.

Викладаємо на пергаментний папір.

Відправляємо в розігріту духовку 180 градусів, на 20-25 хвилин.

Посипаємо цукровою пудрою. Відмінно подавати з чаєм або зі склянкою молока.

Дуже смачно, спробуйте!

Смачного!

Не забудьте поставити Лайк і поділитися в соцмережах! Дякую!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *