Пишні, смачні вергуни, готуються швидко і швидко з’їдаються.

Пишні, смачні вергуни, готуються швидко і швидко з’їдаються.

Тісто:

борошно склянка кефіру 1-2 яйця

0,5 склянки цукру

1 пакетик розпушувача (на 0,5 кг борошна)

Приготування: Замісити не дуже круте тісто.

Накрити рушником дати йому полежати 30 хвилин, не менше.

Потім розкочуємо прямокутник, нарізаємо на смужки, в середині смужки зробити надріз. і через цей надріз вивернути всередину тісто.

Смажити на олії до золотистого кольору з обох боків.

Поки вони гарячі, посипати їх цукровою пудрою.

Приємного чаювання!⠀

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *