Беру 1 кг цибулі і готую закуску на святковий стіл (цей рецепт став хітом для мене)

Рецепт:

— 1 кг цибулі

— 1 ст.л. солі

— 1 ст.л. паприки

— 1 ч.л. перцю

— 1 ч.л. часникового порошку

— 1 ч.л. італійських трав

— 100 мл олії

— 3 ч.л. цукру

Маринувати в холодильнику 1 добу

— 2 головки часнику

🔥 В духовку при 180С на 1 годину

— 100 г вершкового масла

🔥 В духовку при 180С на 15 хвилин

Як готувати:

Беремо 1 кг цибулі і очищаємо від лушпиння.

Беру 1 кг цибулі і готую закуску на святковий стіл (цей рецепт став хітом для мене)

Рецепт:

— 1 кг цибулі

— 1 ст.л. солі

— 1 ст.л. паприки

— 1 ч.л. перцю

— 1 ч.л. часникового порошку

— 1 ч.л. італійських трав

— 100 мл олії

— 3 ч.л. цукру

Маринувати в холодильнику 1 добу

— 2 головки часнику

🔥 В духовку при 180С на 1 годину

— 100 г вершкового масла

🔥 В духовку при 180С на 15 хвилин

Як готувати:

Беремо 1 кг цибулі і очищаємо від лушпиння.

Розрізаємо цибулю на четвертинки.

Перекладаємо в глибоку миску і додаємо спеції – сіль, перець, паприку, італійські трави, часниковий порошок.

Заливаємо олією.

Добре перемішуємо цибулю зі спеціями

Накриваємо миску з цибулею харчовою плівкою і ставимо в холодильник маринуватися на 1 добу.

Після того, як цибуля замаринується, беремо форму для запікання і змащуємо олією. Перекладаємо в форму.

2 головки неочищеного часнику розрізаємо навпіл.

І викладаємо в форму для запікання поверх цибулі.

Присипаємо цибулю цукром ( 3 ч.л. ).

Відправляємо в розігріту до 180С духовку на 1 годину.

Потім дістаємо цибулю з духовки і поверх шматочки вершкового масла.

Знову ставимо в духовку на 15 хвилин.

Ура, закуска з запеченої цибулі готова!

Смачного!

Не забудьте поставити Лайк і поділитися в соцмережах! Дякую!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *