Сьогодні ділюся з Вами простим рецептом ніжного кексу. Такий кекс жодного разу не підвів, відмінний смак і аромат! Готується легко – просто все змішала і в духовку.
Інгредієнти:
- М’яке вершкове масло – 170 грам
- Сіль і ванілін – по дрібці
- Цукор – 170 грам
- Яйця ( кімната температури ) – 3 штуки
- Ізюм – 170 грам + борошно – 1 столова ложка
- Борошно – 240 грам
- Розпушувач – 3 грами
Спосіб приготування:
До розм’якшеного вершкового масла додаємо сіль, ванілін і цукор. Добре збиваємо міксером близько 4-5 хв.
Вливаємо по черзі яйця і змішуємо міксером до пишності.
пересипаємо на паперові рушники і просушуємо. Всипаємо борошно і розмішуємо.
Борошно змішуємо з розпушувачем. Поступово всипаємо до яєчної маси і змішуємо міксером.
Додаємо родзинки і добре змішуємо. Викладаємо тісто в форму 20х10 см і випікаємо приблизно одну годину, при температурі 180 градусів.
Вам сподобався рецепт? Напишіть в коментарях. Ставте лайк і підписуйтесь на мій канал – заздалегідь дякую!