Салат з кукурузою, грибами, курицею і морковью Інгредієнти

Салат з кукурузою, грибами, курицею і морковью Інгредієнти

150
г шампіньонов;
трохи рослинного масла;
1 крупная морковь;
350 г відварного куриного філе;
1 луковица;
150 г кукурузи;
соль — по смаку;
молотый чёрный перец — по смаку;
1–2 столові ложки майонезу.
Приготовление
Нарежьте шампіньони середніми кусочками. Обжарьте на сковороді з розогрітим маслом до золотистого кольору і остудіть.

Натрите сиру морковь на крупной тёрке. Нарежьте курицю і лук невеликими кубиками. Додайте кукурузу, гриби, сіль, перець і майонез і перемішайте.

Салат з кукурузою, капустою, колбасою і перцем
Інгредієнти 3 яйца;
250 г свіжої білокочанної капусти;
соль — по смаку;
1 крупный зеленый болгарский перец;
200 г будь-якої колбаси;
250 г кукурузи;
2–3 столові ложки майонезу або сметани;
соль — по смаку;
молотый чёрный перец — по смаку.
Приготовление
Сварите яйца вкрутую, остудите и очистите. Тонко нашинкуйте капусту, підсоліть і пам’ятайте руками. Нарежьте очищений від семян перець, колбасу і яичные білки тонкою соломкою.

Добавьте к інгредієнтам кукурузу. Яичные желтки разомните з майонезом або сметаной. Додайте в салат отриману суміш, соль і перец і перемішайте.

Салат з кукурузою, печенью трески, яйцами і сиром Інгредієнти
3 яйця
;
1 луковица;
115 г печені трески;
100 г твердого сиру;
100 г кукурузи;
¼ пучка зеленого лука;
соль — по смаку;
молотый чёрный перец — по смаку;
1 столовая ложка майонеза.
Приготовление
Сварите яйца вкрутую, остудите и очистите. Нарежьте яйця і лук дрібними кубиками. Разомните вилку печень трески. Натрите сир на мелкой тёрке.

Додайте до готових інгредієнтів кукурузу, рублений зелений лук і майонез. 8. Салат з кукурузою, фасолью, перцем, огурцами и орехами
Салат с кукурузой, фасолью, перцем, огурцами и орехами Інгредієнти 3–4
невеликих
маринованих огурца;
1 крупный красный болгарский перец;
¼ пучка петрушки;
1–3 зубчика чеснока;
горсть грецьких орехов;
200 г консервованої натуральної червоної фасолі;
250 г кукурузи;
соль — по смаку;
1–2 столові ложки рослинного масла.
Приготування Нарежьте
невеликими кубиками огурці і очищений від семян перець. Ізмельчите петрушку, чеснок і орехи.

Додайте до підготовлених інгредієнтів фасоль, кукурузу, соль і масло і добре перемішайте. Салат з кукурузою

, яблоком і сухариками Інгредієнти 1 крупне зелене яблоко; ¼ пучка укропа; ¼ пучка петрушки; 200 г кукурузи; 100 г сухариків з будь-яким смаком; 1–2 столові ложки майонезу. Приготовление

Очистіть яблоко від кожури і семян і нарежьте невеликими кубиками. Ізмельчите зелень. Додайте до інгредієнтів кукурузу, сухарики і майонез і перемішайте. Подавайте салат відразу, щоб сухаріки не розм’якли. Салат з кукурузою

, помідорами і лаймово- медовою заправкою Інгредієнти 1 червона луковица; 2–3 крупних помідора; ½ пучка кінзи; 500 г кукурузи; 2 лайма; 4 столовые ложки оливкового масла; 2 чайні ложки рідкого мёду; соль — по смаку; молотый чёрный перец — по смаку. Приготування Нарежьте лук і помідори невеликими кубиками. Із помідорів краще видалити сімечки. Крупно порубите кінзу. Добавьте к інгредієнтам кукурузу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *