Для приготування такої випічки використовуються цілком доступні і не дуже дорогі продукти.
Впевнена ваші близькі точно оцінять таку смакоту.
Інгредієнти: ( 24 шт )
- вершкове масло — 180 гр
- цукор — 100 гр
- щіпка солі
- ванілін за смаком
- яйця — 2 шт
- молока ( 2 ст.л. )
- + / – 480 г борошна
- 1,5 ч.л. розпушувача
- густе варення або джем
Приготування:
Отже, відправляємо в глибоку миску розм’якшене вершкове масло, цукор, ванілін, щіпку солі і збиваємо все міксером 3 хвилини.
Маса стане більш повітряною і світлою.
Вершкове масло краще брати жирністю 82, 5%, але і підходить маргарин.
Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
потім додаємо молоко всього 2 ст.л і яйця. Збиваємо дві хвилини до однорідності.
Поступово просіюємо борошно і розпушувач. Борошна може піти більше або трохи менше.
Перемішуємо лопаткою.
Тісто не повинно липнути до рук. Додавайте борошно, поки не досягнете потрібної консистенції.
Прикриваємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.
Потім поверхню присипаємо борошном. Розкочуємо тісто товщиною приблизно 3 мм.
розділимо густе варення або джем рівним шаром. У мене яблучне варення.
Якщо начинка рідкувата, то можна додати трохи крохмалю.
Звертаємо в щільний рулет і нарізаємо на шматочки товщиною 2-2,5 сантиметра.
Викладаємо на пергаментний папір.
Відправляємо в розігріту духовку 180 градусів, на 20-25 хвилин.
Посипаємо цукровою пудрою. Відмінно подавати з чаєм або зі склянкою молока.
Дуже смачно, спробуйте!
Смачного!
Не забудьте поставити Лайк і поділитися в соцмережах! Дякую!