Пиріг на мінералці з фруктами. Довго залишається свіжим, хоча перевірити це важко. Начебто на кухні нікого не було, а пиріг випарувався 😊
Складові:
– 1 ст. ложка соняшникової олії
– 1 склянка мінералки
– 4 яйця – 2 склянки цукру
– 1 пакетик ваніліну
– 4 склянки борошна
– 1 пакетик розпушувача
– 3-4 мандарини
– 200 гр консервованої вишні
Приготування:
1. Змішати олію з мінеральною водою, додати яйця, цукор, ванілін, розпушувач. Все добре перемішати.
2. Борошно просіяти та додати до перемішаної маси, перемішати.
3. Викласти масу на змащене маслом деко, розрівняти поверхню.
4. Зверху викласти вишню по всій поверхні та часточки мандарину.
5. Перемішати трохи маргарину з борошном, зробити крихту. Посипати крихтою весь пиріг.
6. Випікати в розігрітій до t 180 градусів духовці приблизно 40-45 хвилин.
7. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.