Рецепт:
— 1 кг цибулі
— 1 ст.л. солі
— 1 ст.л. паприки
— 1 ч.л. перцю
— 1 ч.л. часникового порошку
— 1 ч.л. італійських трав
— 100 мл олії
— 3 ч.л. цукру
Маринувати в холодильнику 1 добу
— 2 головки часнику
🔥 В духовку при 180С на 1 годину
— 100 г вершкового масла
🔥 В духовку при 180С на 15 хвилин
Як готувати:
Беремо 1 кг цибулі і очищаємо від лушпиння.
Рецепт:
— 1 кг цибулі
— 1 ст.л. солі
— 1 ст.л. паприки
— 1 ч.л. перцю
— 1 ч.л. часникового порошку
— 1 ч.л. італійських трав
— 100 мл олії
— 3 ч.л. цукру
Маринувати в холодильнику 1 добу
— 2 головки часнику
🔥 В духовку при 180С на 1 годину
— 100 г вершкового масла
🔥 В духовку при 180С на 15 хвилин
Як готувати:
Беремо 1 кг цибулі і очищаємо від лушпиння.
Розрізаємо цибулю на четвертинки.
Перекладаємо в глибоку миску і додаємо спеції – сіль, перець, паприку, італійські трави, часниковий порошок.
Заливаємо олією.
Добре перемішуємо цибулю зі спеціями
Накриваємо миску з цибулею харчовою плівкою і ставимо в холодильник маринуватися на 1 добу.
Після того, як цибуля замаринується, беремо форму для запікання і змащуємо олією. Перекладаємо в форму.
2 головки неочищеного часнику розрізаємо навпіл.
І викладаємо в форму для запікання поверх цибулі.
Присипаємо цибулю цукром ( 3 ч.л. ).
Відправляємо в розігріту до 180С духовку на 1 годину.
Потім дістаємо цибулю з духовки і поверх шматочки вершкового масла.
Знову ставимо в духовку на 15 хвилин.
Ура, закуска з запеченої цибулі готова!
Смачного!
Не забудьте поставити Лайк і поділитися в соцмережах! Дякую!