⠀Інгредієнти
⠀
Сир – 250 гр.
Борошно – 1 стакан
Яйце – 1 шт
Цукор – 3-4 ст. ложки
Ванільний цукор – 1 ч. ложка
Черга – 1 год. ложка
Сіль – 1 щіпка
Цукрова пудра;
Рослинна олія
Спочатку збити яйце і цукор.
Додати натертий або подрібнений сир і перемішати.
Додати борошно з кодом, сіль, ванільний цукор і швидко замісити пухке еластичне тісто.
Розкачайте тісто на присипаній борошном поверхні (воно досить липке і щільне). У склянці вирізати пончики, в центрі вирізати гуртки з кришкою від пластикової пляшки.
У глибоку сковороду наливаємо олії, щоб воно досягало приблизно 3 см у висоту, і розігріваємо.
Опустіть рулетики на сковороду і смажте приблизно 3 хвилини з одного боку і 1 хвилину з іншого.
Готові кружечки викласти на серветку, щоб в неї ввібралося зайве масло і посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!